Mijn eerste bdsm opdracht geven?

Goededag meester, ik ben opzoek naar een meester die mij mij eerste opdracht kan geven. Mijn naam is Miranda en ik weet niet of ik mij aan u mag voorstellen. Onderdanig dat is wat ik ben en zal altijd heel erg goed naar u luisteren. Doe ik dat niet dan weet ik dat ik straf zal krijgen. Maar meester bent u dan mild met u straffen? Het kan allemaal wel eens gebeuren dat we niet goed luisteren toch? Voor mij is het allemaal een beetje nieuw alleen wil ik er wel heel erg graag achter gaan komen hoe spannend het allemaal kan zijn. Heb er veel over gelezen en naar gekeken maar nog nooit echt ervaren.Wilt u mij die eerste echte ervaring geven met misschien wel een grote beloning. Ik zal op u wachten meester. Onderdanige groetjes van u misschien toekomstige slaafje.

Mijn eerste bdsm opdracht geven?
Mijn eerste bdsm opdracht geven?
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Sexadvertenties | De Sexmarktplaats online
      Logo