HEB JIJ ERVARING MET JAPANSE SEX?

Welke man heeft er ervaring met Japanse sex? Het zal je misschien niet zoveel zeggen maar ik heb het gezien. Ik zag het op een filmpje en ik vond het zo onwijs geil dat ik nu op zoek ben naar een slachtoffer haha. Gelukkig is het niet zo erg maar het is lekker glibberig kan ik je al vertellen. We halen body olie. We smeren elkaar er helemaal mee in. Moeten dan ook eigenlijk een luchtbed hebben want dat maakt het nog veel geiler en dan gaan we genieten van elkaar. Zie je het al een beetje voor je. Wij samen helemaal onder de glibberige olie op een luchtbed elkaar lekker verwennen. Wel een luchtbed zo eentje die ook het water in kan want dan glibber je nog lekkerder. Ik vind dat Japanse sex en volgens mij is het zo geil. Ik denk ook wel dat het heel erg lachen is moet ik zeggen maar dat maakt niet uit. In de slaapkamer moet je ook plezier kunnen hebben. Ik heb nog nooit Japanse sex gedaan en wie weet werkt het in het echt wel helemaal niet zo goed maar ik vind het zeker de moeite waard om het een keer te proberen. En daarna gaan we natuurlijk ook heerlijk even douchen om ons schoon te spoelen en de tweede ronde doen. Ja we gaan wat nieuws proberen zoals de Japanse sex maar we moeten het ook gewoon kunnen doen voor als het helemaal niks zou zijn. Ken ik dus vrijwilligers vinden die het ook wel leuk lijken? Ik zit hier nu met mezelf te spelen want toch elke keer als ik er aan denk aan die stijl van Japanse sex word ik gewoon super geil. Wel moet ik ook zeggen dat die dames allemaal behaarde kutjes hebben. Heb ik normaal niet maar goed wat er niet is kan nog wel komen dus ik weet niet wat jij wilt. Dus is er een man met wel of niet ervaring met Japanse sex. Het maakt niet uit als je het niet hebt. Dan is het voor samen lekker nieuw en leuk. Kussies

HEB JIJ ERVARING MET JAPANSE SEX?
HEB JIJ ERVARING MET JAPANSE SEX?
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Sexadvertenties | De Sexmarktplaats online
      Logo